Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"Θα απολύσετε αυτόν που μπήκε στην Εθνική χωρίς ΑΣΕΠ;; Να απολυθείτε εσείς κ. Μητσοτάκη!!"



Από το γραφείο Τύπου της Χριστιανο δημοκρατικής Νεολαίας Ελλάδος διενεμήθησαν στα ΜΜΕ αναρτήσεις της ηλεκτρονικής σελίδας skottishthkame που αφορούν παρεμβάσεις του Γ.Γ. του Χριστιανο δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013
http://scottishbetting.blogspot.gr/
«Να απολυθείτε εσείς κε Μητσοτάκη» - Σε υψηλούς τόνους η κριτική Νικολόπουλου στην κυβέρνηση ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Η βόμβα μεγατόνων περί προσλήψεων 100.000 δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά δικαιολογητικά θίχτηκε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο. Ο γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικολόπουλος χαρακτήρισε ως επικοινωνιακή στρακαστρούκα το θέμα εκτοξεύοντας βέλη στον κ. Γρηγοράκο για τον αριθμό αυτών των υπαλλήλων. Σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στον υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είπε : Θα απολύσετε αυτόν που μπήκε στην Εθνική χωρίς ΑΣΕΠ;; Να απολυθείτε εσείς κε Μητσοτάκη!!
Νίκος Νικολόπουλος : «Είδαμε τι εστί βερίκοκο που μας είπε ο Άδωνις»
Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο Νίκος Νικολόπουλος λέγοντας «Είδαμε τί εστί βερίκοκο που είπε ο Άδωνις:  Η βαρυχειμωνιά που θα ζήσουμε μες τον Σεπτέμβρη». Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επανέλαβε την ερώτησή του στον Σαμαρά με ποιούς κερδοσκόπους συναντήθηκε στις ΗΠΑ.
«Στον Παπανδρέου που μας έβαλε στο Μνημόνιο οφείλει την άνοδό της η Χρυσή Αυγή» λέει ο Νίκος Νικολόπουλος
«Είκοσι χρόνια κατέβαινε η Χρυσή Αυγή και δεν έπαιρνε ποσοστά. Στον Παπανδρέου οφείλει την άνοδό της η Χρυσή Αυγή που μας έβαλε στο Μνημόνιο. Ο Αντώνης ο Σαμαράς κατηγορούσε τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αλλά ακολουθεί την ίδια πολιτική» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες