Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ηράκλειο: Έπαθε η κοπέλα του δηλητηρίαση και την άφησε να πεθάνει - Οργή για το νεαρό φίλο της 18χρονης!


1032029 552 355Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με καταθέσεις και στοιχεία...

Κατηγορούμενος στην υπόθεση ένας νεαρός που φέρεται να άφησε την κοπέλα του να ξεψυχήσει, μετά από κοινού χρήση ναρκωτικών ουσιών, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη συμβουλή της λ.Ικάρου με την οδό Οδυσσέως, στο Ηράκλειο, στις 26 Νοεμβρίου του 2009.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, τη μοιραία νύχτα, ο κατηγορούμενος είχε προμηθευτεί διάφορες ναρκωτικές ουσίες, έκανε ο ίδιος χρήση και προέτρεψε και τη φίλη του να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, ο οργανισμός της δεν άντεξε καθώς λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ακολουθούσε καθημερινή αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει σε κώμα, με το θανατηφόρο "κοκτέιλ" αντικαταθλιπτικών και ναρκωτικών.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι δε φρόντισε για την έγκαιρη μεταφορά της κοπέλας στο νοσοκομείο, για την οποία θα αρκούσε ένα απλό τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ. Αντ'αυτού κατηγορείται ότι την έγκατέλειψε αβοήθητη να ξεψυχήσει. Η κοπέλα πέθανε από οξεία δηλητηρίαση, ενώ εκείνος κατηγορείται για: θανατηφόρο έκθεση, κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και διάθεση σε άλλον μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Η μητέρα και η θεία της νεκρής, αναφέρθηκαν στο ψυχολογικό και ψυχιατρικό παρελθόν της κοπέλας η οποία είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές ενώ, από τα 15 ως τα 17 της χρόνια φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών. Από την πλευρά των συγγενών της κοπέλας ειπώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν πολύ κτητικός και επιθετικός απέναντί της, σε βαθμό που απειλούσε και την ίδια και την οικογένειά της. Μ
Μάλιστα, είχε βάλει και φωτιά στο σπίτι της και έχει καταδικαστεί για αυτό, επίσης τη χτυπούσε κι εκείνη έδειχνε άβουλη απέναντί του.
(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες