Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Μπούκαρε και απειλούσε σε κλαμπ στην Πάτρα με καλάσνικοφ


Μπούκαρε και απειλούσε σε κλαμπ στην Πάτρα με καλάσνικοφ
Τρόμος για τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους γνωστού νυχτερινού κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας, όταν τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από διαπληκτισμό ένας πελάτης, άρπαξε ένα όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε για να τους απειλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ένας 35χρονος από τον Ερύμανθο βρισκόταν για διασκέδαση στο νυχτερινό μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Είχε έντονη λογομαχία με το αφεντικό αλλά και υπαλλήλους του καταστήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όμως παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να φύγει αν και ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένος.
Τελικά δεν έφυγε, αλλά πήγε στο αυτοκίνητό του, έδεσε ένα μαντήλι στο πρόσωπό του για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και άρπαξε ένα Καλάσνικοφ που είχε στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματός του.
Μπήκε στο μαγαζί και απείλησε πως θα τους σκοτώσει όλους. Τελικά μετά από λίγη ώρα και αφού ηρέμησε αποχώρησε, δίχως να πυροβολήσει.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από λίγες ώρες, χθες το απόγευμα, ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ εντοπίστηκε και το καλάσνικοφ το οποίο τελικά αποδείχθηκε ρεπλίκα, ενώ δεν είχε και γεμιστήρα.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες