Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο παράνομος δεσμός γνωστής πολιτικού με 25χρονο τραγουδιστή

082849-600x291«Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας, εμείς τον δέσαμε μ’ αγάπη και αισθήματα κι αν μας δικάσει η κοινωνία και τους δυο μας θα τους φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα…».
Αυτούς τους ερωτικούς στίχους τραγουδάει τον τελευταίο καιρό, γνωστή πολιτικός μεγάλου κόμματος που διατηρεί κρυφό ειδύλλιο με 25χρονο αοιδό της νυχτερινής Αθήνας.

Όπως αναφέρει η Espresso της Παρασκευής, το ζευγάρι ζει τον έρωτά του με τις απαραίτητες προφυλάξεις, ειδικά από την πλευρά της 50χρονης πρώην βουλευτού, καθώς η σφόδρα ερωτοχτυπημένη κυρία δεν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της και γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για μια παθιασμένη ερωτική σχέση, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, που δεν φαίνεται όμως, καθώς η εν λόγω κυρία είναι καλοδιατηρημένη και υιοθετεί συνήθως νεανικό στιλ στην εμφάνιση της.
Η αρχή της γνωριμίας
Το ειδύλλιο ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η ιδιαίτερα δημοφιλής πρώην βουλευτής πήγε με φιλική παρέα σε κέντρο της περιφέρειας, όπου εμφανιζόταν ο ανερχόμενος αοιδός, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό -προς το παρόν τουλάχιστον- στο πλατύ κοινό.
Η αλήθεια είναι πως ο έρωτας του πρώην μέλους του Κοινοβουλίου με τον καλλιτέχνη όσο περνάει ο καιρός φουντώνει, με αποτέλεσμα η μυστική σχέση τους να γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτή και να … συζητιέται ήδη στους καλλιτεχνικούς κύκλους.
Και αυτό διότι η πολιτικός δεν απουσιάζει ούτε μία βραδιά από τις live εμφανίσεις του καλού της σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εκείνος δεν σταματάει να ανεβάζει στο προφίλ του στο facebook φωτογραφίες της από τις νυχτερινές επισκέψεις της στο μαγαζί…
Πολλοί θαμώνες του κέντρου αναρωτιούνται πως και η γνωστή πολιτικός δεν φοβάται τον άνδρα της.
Πηγή από το στενό περιβάλλον της πληροφορεί την Espresso ότι τα τελευταία χρόνια η σχέση της με τον σύζυγό της δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και τη διατηρεί -όπως λέγεται- «για τα μάτια του κόσμου».arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες