Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Απηλλάγησαν μετά από επτά χρόνια από το Εφετείο της Πάτρας! δυο ακομη λιμενικοι για να αποδειχθει οτι ανθρακας ο θησαυρος...σε μια δικογραφια που εμπαζε απο παντου.....



Δικαιώθηκαν  από το Εφετείο Πατρών, μετά από επτά χρόνια δυο ακομη  λιμενικοι που είχαν κατηγορηθεί για υπόθεση μεταφοράς παράνομων μεταναστών.
Επτά χρόνια μετά την «επιτυχία» που είχε ανακοινώσει η αστυνομία και την «εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης»,  δύο ακομη  λιμενικοί απηλλάγησαν από όλες τις κατηγορίες στο Εφετείο, ένας λιμενικός( σε φυλάκιση 4 ετών και μάλιστα με αναστολή). και ένας οδηγός φορτηγού(3ετή φυλάκιση)
καταδικάστηκαν για πλημμεληματικού χαρακτήρα  πράξεις.
Το κατηγορητήριο ανέφερε πως διευκόλυνε άγνωστους ανθρώπους με άγνωστο τρόπο, έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού…Τελικα μετα την δικαστικη αποφαση του Εφετειου απεδειχθη οτι η εξαρθρωθεισα  << εγκληματικη  οργανωση >>  των λιμενικων αποτελειτο απο εναν μονο λιμενικο που ομως δεν διεπραξε κακουργηματικες πραξεις αλλα πραξεις πλημμεληματικου χαρακτηρα .....δηλαδη 

Το "κύκλωμα" των Λιμενικών... ήταν ένας! και επομενως

ανθρακας ο θησαυρος !!!!!!!!! η τοτε.... μεγαλη επιτυχια της Αστυνομιας... που πανω της αλλοι εκτισαν σταδιοδρομιες και σε αλλους καταστραφηκε η ζωη, ηταν εκ της αποφασεως του πενταμελους εφετειου  τουλαχιστον μια τεραστια φουσκα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες