Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αποκαλυπτικό ατύχημα 21χρονης καλλονής – Βγήκε έξω όλο το στήθος της (φωτο)


Αποκαλυπτικό ατύχημα 21χρονης καλλονής – Βγήκε έξω όλο το στήθος της (φωτο)
​Το νέο ζευγάρι της διεθνούς showbiz φέρονται να είναι
Σκοτ Ντίσικ και Μέγκαν Μπλέικ Έργουιν.
Ο 32χρονος reality star (πρώην σύντροφος και πατέρας των τριών παιδιών της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν) και η 21χρονη καλλονή (μοντέλο στο επάγγελμα), φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ «κοντά» το τελευταίο διάστημα, με τους ίδιους –προς το παρόν- να μην επιβεβαιώνουν ούτε και να διαψεύδουν τον δεσμό τους.
 Scott Disick Megan-Blake
Και παρόλο που οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, παίζοντας το «δυο ξένοι» κάθε φορά που στρέφονται πάνω τους τα φλας των παπαράτσι, τα κάλλη της ξανθιάς καλλονής από την Αυστραλία φαίνεται πως έχουν… άλλη γνώμη, τραβώντας πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, κατά την διάρκεια εξόδου του Ντίσικ με την Έργουιν, το βράδυ της Κυριακής, η 21χρονη καλλονή επέλεξε να φορέσει μια midi θεόστενη και ψηλόμεση φούστα, την οποία συνδύασε με μπλε πουκάμισο, του οποίου το ντεκολτέ έφτανε μέχρι τον αφαλό.
Megan-Blake Irwin
Έλα όμως που δεν φορούσε σουτιέν από μέσα, με αποτέλεσμα μια λάθος κίνηση να βγάλει στη φόρα όλο της το στήθος!
Megan-Blake Irwin
Τίποτα δεν έμεινε κρυφό από το άγρυπνο «βλέμμα» των παπαράτσι, με την δίμετρη Μέγκαν να προσφέρει… άπλετο θέαμα και να προσπαθεί όπως όπως να καλυφθεί με το που αντελήφθη τι συνέβη.
ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες