Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1

ant1 αντεννα αντ1

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του ηθοποιού, μουσικού και παρουσιαστή
Δημήτρη Μενούνου, ο οποίος έδωσε σκληρή, πολύμηνη μάχη για τη ζωή του.
Ο Δημήτρης Μενούνος «έφυγε» από τη ζωή στα 47 του χρόνια σήμερα στις 05.30 πμ καθώς νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό.
Είχε υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι επιπλοκές που αντιμετώπιζε ήταν συνεχείς.
Η θρόμβωση στην αορτή τον οδήγησε για ενάμιση μήνα στην εντατική και ύστερα από ανεπάρκεια σε πολλά ζωτικά όργανα, κατέληξε τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε στενός του φίλος και συμμαθητής του από τα χρόνια του Λεοντείου Λυκείου, στην σελίδα που διατηρούν οι απόφοιτοι του ’87 στο Facebook.
Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003  (σκηνοθετικό τμήμα).
Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως : «Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α.
Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές, ενώ είχε αναλάβει το σχολιασμό στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 Wipe Out. Με το ξεχωριστό χιούμορ του είχε δώσει το προσωπικό του στίγμα στην ψυχαγωγική αυτή εκπομπή, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.
foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες