Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Θα μπορούσε ακόμα και να... συνταγογραφείται

Το σεξ... προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα!

Το σεξ... προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα!


Βοηθά το ανοσοποιητικό, μειώνει το στρες, χαρίζει λάμψη στο δέρμα, αμβλύνει τον πόνο και προστατεύει τα δόντια, μεταξύ άλλων

Κάντε σεξ για να είστε υγιείς... Αν σκεφθεί κανείς τις ευεργετικές του ιδιότητες, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το σεξ κανονικά θα έπρεπε να συνταγογραφείται από τους γιατρούς.

Το σεξ ενισχύει όχι μόνο το ανοσοποιητικό, αλλά μειώνει τα επίπεδα του στρες, χαρίζει λάμψη στο δέρμα, αμβλύνει τον πόνο και προστατεύει τα δόντια ακόμα και από την τερηδόνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Έξι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να κάνετε σεξ για να είστε υγιείς:
1. Κάνει καλό στο ανοσοποιητικό.
Κάνοντας σεξ, εκλύεται η ορμόνη ωκυτοκίνη η οποία βοηθά τον οργανισμό να απολαύσει έναν βαθύ ύπνο. Όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται, θωρακίζεται από ιούς και παθογόνους οργανισμούς, κατά συνέπεια, το σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
2. Κάνει καλό στα δόντια.
Με τα φιλιά ενισχύεται η παραγωγή σάλιου μειώνοντας τα επίπεδα οξύτητας στο στόμα. Με λίγα λόγια, το σεξ προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα.  
3. Αντίο κηλίδες στο δέρμα.
Το σεξ χαρίζει όμορφο δέρμα. Ο ιδρώτας καθαρίζει τους πόρους του δέρματος χαρίζοντας λάμψη.
4. Προστατεύει από την κατάθλιψη. Με το σεξ απελευθερώνονται ενδορφίνες στο αίμα που προκαλούν ευφορία και μια αίσθηση ευεξίας.
5. Αμβλύνει τον πόνο.
Κι όμως! Το σεξ μπορεί να μειώσει τον πόνο έως και 70%. Πονοκέφαλο, ημικρανία, τα πάντα!
6. Μειώνει τα επίπεδα του στρες. Όταν κάνουμε σεξ, δεν βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο. Χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε... protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες