Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αγριεύει η κόντρα των δελτίων στις 7...

Χατζηνικολάου - Τράγκας - Σρόιτερ
Ο Τράγκας «απέναντι» στον Χατζηνικολάου...
Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στα δελτία ειδήσεων και όχι μόνο επειδή ξεπήδησαν νέα ζευγάρια που ανταγωνίζονται στις ίδιες ζώνες ενημέρωσης… αλλά κυρίως επειδή έχουν αλλοιωθεί οι...
φυσιογνωμίες τους και βεβαίως επειδή δεν έχουν σταθερή ώρα έναρξης και λήξης.

Συγκεκριμένα σε σημαντικές αλλαγές έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, προκειμένου – προφανώς, να πιέσει το δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου που προηγείται στο σύνολο του κοινού, αλλά υπολείπεται έντονα στο νεανικό κοινό.

Ειδικότερα από την περασμένη εβδομάδα το δελτίο ειδήσεων του ALPHA έχει ξεκινήσει να φιλοξενεί πρόσωπα στο στούντιο με κριτήριο φυσικά την επικαιρότητα… ως «απάντηση» στα πολιτικά «παράθυρα» του Νίκου Χατζηνικολάου… Για παράδειγμα φιλοξένησε συνέντευξη με βατραχάνθρωπο που είχε συμμετοχή στα γεγονότα των Ιμίων… την επόμενη ημέρα μια νεαρή φιλόλογος παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που την ανάγκασαν να εργάζεται σε καφετέρια… και αντίστοιχα την Παρασκευή φιλοξενήθηκε η βασίλισσα του καρναβαλιού.

Εχθές όμως παρατηρήθηκε κάτι ακόμη πιο διαφορετικό… ένα μεγάλο «παράθυρο» σε διάρκεια με τον Γιώργο Τράγκα να συζητά με τον Αντώνη Σρόιτερ για την αξιολόγηση… «απέναντι» στον Νίκο Χατζηνικολάου που την ίδια ώρα φιλοξενούσε αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου! Ενώ λίγο μετά στο στούντιο του ALPHA βρέθηκε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος που μίλησε για τη Χρυσή Αυγή.

Αφού λοιπόν σημειώσουμε ότι η παρουσία του Γιώργου Τράγκα στο δελτίο του ALPHA μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Real group που βγήκε να «κοντράρει» το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου… ήταν μεμονωμένη και δεν αναμένεται να επαναληφθεί… Συμπληρωματικά τονίζεται ότι εκτός του περιεχομένου των δυο δελτίων, ALPHA και ΑΝΤ1 – επιπλέον, τονίζεται ότι έχει γίνει «λάστιχο» και η ώρα έναρξης και λήξης.

Για παράδειγμα το δελτίο ειδήσεων του ANT1, άλλοτε τελειώνει ένα με δυο λεπτά πριν τις 20.00 και άλλοτε στις 19.45… Αντίστοιχα όμως συμβαίνει και με το δελτίο του ALPHA.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες