Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ στη Βρετανία: 13χρονος βίασε τα 3 μικρότερα αδέλφια του

Σοκ στη Βρετανία: 13χρονος βίασε τα 3 μικρότερα αδέλφια του
Σοκ προκαλεί στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση ενός 13χρονου ο οποίος βίασε τα τρία μικρότερα αδέρφια του, ενώ η μητέρα τα είχε αφήσει να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, ο 13χρονος βίασε τους δύο αδερφούς του, 6 και 7 ετών, και τη 10χρονη αδερφή του στο Gloucestershire. Η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει τα παιδιά σε συνθήκες απόλυτης στέρησης.
Τα παιδιά ζούσαν χωρίς όρια και κανόνες και δεν γνώριζαν τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Philip Warren.
O 13χρονος παραδέχτηκε έξι αδικήματα εναντίον των δύο αδερφών του και της 10χρονης αδερφής του. Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2016.
Ο δικαστής Jamie Tabor QC είπε στον 13χρονο πως αν ήταν μεγαλύτερος θα πήγαινε φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Η συμπεριφορά σου έχει κάνει την αδερφή σου ιδιαίτερα λυπημένη. Καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτό που έκανες ήταν λάθος;».
Επισήμανε ότι ο πατέρας των παιδιών δεν πήγαινε συχνά να τα δει και όταν το έκανε ήταν αρκετά σκληρός.
«Η μητέρα σας δεν έκανε τίποτα για να σας μεγαλώσει. Απέτυχε να σας παράσχει ακόμα και τα πιο βασικά πράγματα και σας παραμέλησε πάρα πολύ. Δήλωσε ένοχη αυτή την εβδομάδα για σοβαρές παραβιάσεις παραμέλησής σας.
Το σπίτι ήταν βρώμικα και συχνά πεινούσατε. Υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου επίβλεψη από οποιονδήποτε ενήλικα και δεν υπήρχαν όρια. Ζούσατε χωρίς κανόνες. Σας άφησαν να φροντίσετε τους εαυτούς σας.
Δεν έχω αμφιβολία πως η έλλειψη κανόνων στο σπίτι και η αμέλεια που υποφέρατε ήταν οι κυριότεροι λόγοι που συμπεριφέρθηκες έτσι. Ήταν πολύ δύσκολη παιδική ηλικία για όλους σας.
Είναι καθήκον μου να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά και θα μάθεις γιατί είναι λάθος. Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στους θετούς γονείς σου και να μείνεις μαζί τους μέχρι να ενηλικιωθείς υπό την επίβλεψη ομάδας παραβατικότητας νέων».newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες