Ο Mat και η Cassey Topham κέρδισαν 50.73 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ το 2012 και επένδυσαν ένα μέρος αγοράζοντας το εν λόγω ακίνητο

Ένα αρχοντικό επτά υπνοδωματίων που αγοράστηκε από νικητές του ΛΟΤΤΟ (είχαν κερδίσει 50.73 εκατ. ευρώ) στην Αγγλία έχει μετατραπεί σε στέκι ναρκομανών και είναι γεμάτο ποντίκια.
Ο Mat και η Cassey Topham αγόρασαν το πολυτελές ακίνητο για 1.35 εκατ. ευρώ μετά την τεράστια νίκη τους, η οποία τους έκανε πολυεκατομμυριούχους μέσα σε μια νύχτα, το 2012.


Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έμεινε τελικά στο σπίτι στο Nottingham και συμμορίες άρχισαν να το χρησιμοποιούν για να παίρνουν τη δόση τους.
Οι εξαρτημένοι ξεκίνησαν να βάζουν φωτιές στο εσωτερικό του κτιρίου, με αποτέλεσμα να το καταστρέψουν σε μεγάλο βαθμό, ενώ η αστυνομία έρχεται κάθε λίγο για συλλήψεις.

Οι συμμορίες αγνοώντας τον ψηλό φράχτη που είχε στηθεί για να τους αποτρέπει την εισχώρηση, ανάγκασε τους Tophams να υποβάλουν αίτηση για να το κατεδαφίσουν και να οικοδομήσουν μια νέα κατοικία.

Σύμφωνα με τη The Sun, οι γείτονες χαρακτήρισαν το σπίτι ως «μάστιγα σε μια πολύ ωραία περιοχή».
Ένας γείτονας είπε: «Οι Tophams έχουν χρήματα και θα πρέπει να διαθέσουν κάποιο ποσό για να τελειώσει αυτή η φάρσα - ή τουλάχιστον να νιώσουμε και εμείς ασφαλείς. Μάλιστα, το σπίτι έγινε γνωστό ως το πιο τρομακτικό μέρος στο Nottingham. Μας ενημέρωσαν από το τοπικό συμβούλιο ότι όλες οι τουαλέτες έχουν καταστραφεί, αφήνοντας τις αποχετεύσεις ανοιχτές. Αυτό με τη σειρά του προσέλκυσε ποντίκια. Υπάρχει επίσης μία άδεια πισίνα, η οποία είναι ένας πραγματικός κίνδυνος. Είμαι έκπληκτος πως κανείς δεν έχει τραυματίστηκε σοβαρά εκεί.»

Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματιστεί να δημιουργήσει ένα οικολογικό σπίτι αξίας 5.64 εκατ. ευρώ.
Μετά την τεράστια νίκη του, ο Topham, πρώην ζωγράφος και διακοσμητής, είπε: «Έχω πολλές φορές σχεδιάσει τεράστια σπίτια και αναρωτιόμουν πως θα ήταν αν ζούσα σε ένα από αυτά. Τώρα μπορώ να μάθω.»
news.gr