Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το (νέο) «Έθνος» της 24Media...

Σε δύο δόσεις η επανέκδοση του «Έθνους». Πρώτα θα κυκλοφορήσει, μέσα στον μήνα, το ημερήσιο και...
το φύλλο του Σαββάτου και μέχρι τον Οκτώβριο η 24Media θα επαναφέρει το κυριακάτικο φύλλο. Ο σχεδιασμός του νέου φύλλου περιγράφεται ως πρωτοποριακός. Η ευθύνη ανήκει στην 24Media, που έχει αναλάβει το management και να αντιμετωπίσει την πρόκληση της εισόδου στον έντυπο Τύπο (ειδικεύεται στις ηλεκτρονικές εκδόσεις), ενώ η ιδιοκτησία τωνεντύπων ανήκει στην Dimera Media του Ιβάν Σαββίδη.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μάρη, διευθύνοντος συμβούλου της 24Media, και του Ά. Νταβίντιαν, εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη, στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να την ενημερώσουν για τα σχέδιά τους σε ό,τι αφορά την επανέκδοση του «Έθνους» και της «Ημερησίας» δεν έκανε σοφότερους τους εργαζομένους του πρώην συγκροτήματος Μπόμπολα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν –σε αντίθεση με όσα είπαν οι δύο νέοι ιδιοκτήτες στην ΕΣΗΕΑ– επιμένουν πως το προσωπικό του πρώην συγκροτήματος παραμένει στον… πάγο. Αρχικά γίνονται επαφές και συναντήσεις για τη στελέχωση των εφημερίδων με το προσωπικό της 24Media αλλά και με εργαζομένους άλλων εφημερίδων.

Οι εκπρόσωποι της νέας ιδιοκτησίας, πάντως, δήλωσαν στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι η εταιρεία θα απασχολεί περίπου 110 εργαζομένους, 80 δημοσιογράφους και 30 τεχνικούς. Στο «Έθνος» και στην «Ημερησία» απασχολούνταν γύρω στους 250 εργαζομένους, από τους οποίους οι 150 και πλέον δημοσιογράφοι. Καμία τύχη επίσης δεν έχουν οι αθλητικοί συντάκτες του συγκροτήματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις...


typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες