Ένας αξιωματικός της ρώσικης στρατονομίας μίλησε για την επίθεση των τρομοκρατών στη συριακή Χάμα και τον κίνδυνο που διέτρεξαν 29 ρώσοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με το δεκανέα της ρωσικής στρατονομίας τον Andrei Vladykin, όλα άρχισαν με κλασική πρακτική βομβαρδισμό με ρουκέτες και πυραύλους GRAND μετά ακολούθησε επίθεση με επανδρωμένα οχήματα που έφεραν βαριά πυροβόλα όπλα.Οι τρομοκράτες της οργάνωσης  Jabhat An-Nusra, εξαπέλυσαν την επίθεση το πρωί της 19ης Σεπτέμβρη στη ΒΑ και Β Hama.Οι τρομοκράτες περικύκλωσαν τη διμοιρία της ρώσικης στρατονομίας αλλά οι ρώσοι απώθησαν την επίθεση παρά το ότι ήταν αριθμητικά λιγότεροι μόλις 29.
Χάρη στις δράσεις του διοικητή τους του Samoilov απώθησαν οι παγιδευμένοι ρώσοι στρατιώτες το πρώτο κύμμα επίθεσης.Κατά τη διάρκεια της μάχης 2 συστήματα εξοπλισμού τέθηκαν εκτόςλειτουργίας.Μετά την επίθεση με ρουκέτες άρχισαν να μας επιτίθονται με ημιφορτηγά επανδρωμένα με πυροβόλα είπε.
Ο Andrey Vladykin, έδειξε ημιφορτηγά στρατιωτικά ρώσικα που είχαν εμφανή τα σημάδια από την επίθεση.
Δισώθηκαν από τη συντονισμένη επιχείρηση που οργάνωσε το Κέντρο Επανασυμφιλίωσης στην οποία συμμετείχαν και Su-25 και έσπασαν οι γραμμές των τρομοκρατών και απεγκλωβίστηκαν.
Σε βίντεο εμφανίζονται και ελικόπτερα ρωσικά Mi-35 στη μάχη αυτή της Χάμα.achtungpartisanen 21.9.17
dimpenews.com