Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σάλος στη Σκωτία με τον βοηθό του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός!

Σάλος στη Σκωτία με τον βοηθό του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός!
Πρόκειται για τον Ντάγκλας Ρος, ο οποίος επελέγη από την UEFA ως βοηθός διαιτητής στο αποψινό παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Καμπ Νου; Το... σταυρό του!Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
2 ομάδεςΟ Σκωτσέζος είναι βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και έχει επικριθεί ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν θα είναι παρών κατά τη σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία σειράς σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την κοινωνική πρόνοια.
Ο Ρος μπορούσε να δηλώσει κώλυμα στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο προτίμησε να είναι παρών στο «Καμπ Νου» αντί για το Κοινοβούλιο!
Οι επικρίσεις είναι έντονες καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο το οποίο αφορά την κοινωνία και φαίνεται ότι ο Ρος προτιμά να μη χάσει τη... λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει καθώς και στο παρελθόν απουσίασε από συνεδρίαση του Κοινοβουλίου επειδή είχε οριστεί σε παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.
«Πρόκειται για ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων. Ο Ρος δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει για ποιο λόγο υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων» ανέφερε για το θέμα ο υπουργός Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σοίνεϊ.
Το Κόμμα του υποστήριξε τον Ρος, με τον εκπρόσωπο των Συντηρητικών να τονίζει ότι θα υπάρχουν πολλοί Σκωτσέζοι Συντηρητικοί εκπρόσωποι σε αυτή την συζήτηση.
Η ψηφοφορία στο Γουέστμινστερ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει 45 λεπτά πριν από τη σέντρα στο «Καμπ Νου».
Πηγ newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες