Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018



Πήγε στον Γιατρό με αφόρητους πόνους στα Πόδια. Μόλις εκείνος κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί, Πάγωσε!


Ποπός, oπίσθια, πισιvός – υπάρχουν πολλές άκακες λέξεις που αναφέρονται στον μείζονα γλουτιαίο και πόσες άλλες που είναι πολύ πιο σκληρές. Αλλά όπως και να τον πούμε, σπάνια μας έρχεται αυτό το κομμάτι του σώματος στο μυαλό όταν ακούμε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αλλά για το 27χρονο μοντέλο από την Βραζιλία, Andressa Urach, ο πoπός της παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.
Πήγε στον Γιατρό με αφόρητους πόνους στα Πόδια. Μόλις εκείνος κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί, Πάγωσε!
Η Andressa πάντα ήθελε να γίνει μοντέλο και με μία λεπτή σιλουέτα, όμορφα μαλλιά και μάτια που υπνωτίζουν, φαινόταν πως είχε όλο το πακέτο. Αλλά στη χώρα της, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει κάθε μοντέλο: τέλειο πισιvό. Παρόλο που η Andressa είχε πολύ όμορφο σώμα, ένιωθε πως ο ποπός της έπρεπε να γίνει μεγαλύτερος για να μπορέσει να τα καταφέρει στον χώρο του μόντελινγκ.
Ήταν τόσο αποφασισμένη που σκεφτόταν να κάνει μία επέμβαση, παρόλους τους κινδύνους. Πράγματι, είναι τόσο επικίνδυνη που απαγορεύεται στην χώρα της. Όπως λέει εκείνη όμως: ‘Είμαστε σκλάβοι της ομορφιάς.’ Και έτσι βγήκε στην μαύρη αγορά και βρήκε μία εναλλακτική λύση: έκανε ενέσεις από υδρογέλη και PMMA στους γοφούς και τους μηρούς για να αυξήσει το μέγεθός τους.
Αρχικά πίστευε πως είχε κάνει τη σωστή επιλογή. Η καριέρα της στο μόντελινγκ εκτοξεύτηκε το 2012 και νίκησε και τον διάσημο διαγωνισμό Miss BumBum. Αυτό την έκανε τόσο διάσημη στην Βραζιλία που την έβλεπαν στον δρόμο άγνωστοι και της ζητούσαν αυτόγραφο.
Τότε όμως όλα άλλαξαν για την Andressa. Είχε πολύ έντονους πόνους στα πόδια της και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως το τζελ που είχε βάλε στα πόδια της δεν είχε απορροφηθεί σωστά από το σώμα και είχε προκαλέσει σήψη στους μυς της. Οι γιατροί τρύπησαν το δέρμα της για να βγει το τζελ και γέμισαν τις πληγές με ένα ειδικό αφρό.
Δστυχώς όμως, οι πληγές της μολύνθηκαν μετά την επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική. Οι γιατροί σκέφτηκαν μέχρι και να της ακρωτηριάσουν τα πόδια.
Υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις και θεραπείες για να σταματήσει την μόλυνση και να μπορέσει να αναρρώσει. Αργότερα είπε πως οι 200,000 ακόλουθοί της στο Twitter την βοήθησαν πολύ στο γολγοθά της. Έγραψε ακόμα και ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της και θέλει να προειδοποιήσει και άλλους ανθρώπους που σκέφτονται αυτού του τύπου αισθητική επέμβαση.
Στην Βραζιλία, η μαύρη αγορά εκμεταλλεύεται πολλούς ανθρώπους που είναι διατεθειμμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους προκειμένου να ‘βελτιώσουν’ το σώμα τους χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες. Η ιστορία της θα πρέπει να αποτελεί προειδοποίηση, ειδικά σε μία χώρα που είναι πρώτη στις πλαστικές επεμβάσεις.
Οι σκέψεις σας;
Credit: hefty.co
via-izy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες