Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Βόμβα Παπακώστα: Να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία Novartis

Βόμβα Παπακώστα: Να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία Novartis
«Η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και η Βουλή έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η ανεξάρτητη βουλευτής, άρτι διαγραφείσα από τη Νέα Δημοκρατία λόγω της κόντρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη, Κατερίνα Παπακώστα, χαρακτηρίζοντας αυτονόητο ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία επισημαίνοντας ότι δεν
μπορεί ένας φορέας να χρεώνεται προσωπικές παραλήψεις.
Με τον τρόπο αυτό η καραμανλικών καταβολών Κατερίνα Παπακώστα συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, αναφορικά με την αξίωση να παραιτηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης από το θεσμικό αξίωμα του Αντιπροέδρου της ΝΔ μέχρι να καθαρίσει η υπόθεση της Novartis.
Επιπλέον, η κα Παπακώστα τόνισε ότι πρόκειται για ένα διεθνές σκάνδαλο και η Ελλάδα πρέπει να βρει τη ζημία του Δημοσίου και να αποδοθούν ευθύνες.
Υπογράμμισε ότι δεν χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας και το πολιτικό σύστημα πρέπει να δώσει το παράδειγμα και να αποδείξει στην κοινωνία ότι γύρισε σελίδα.
Χαρακτήρισε αυτονόητο ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί ένας φορέας να χρεώνεται προσωπικές παραλήψεις.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες